Νέα & Ειδήσεις

Covid-19 :: Πρωτόκολλο Λειτουργίας

Παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις για τον COVID-19 και τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας όπως ορίζονται τόσο από τον Εθνικό όσο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Μαΐου, 2022


Πρωτόκολλο Λειτουργίας

Τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας στο ξενοδοχείο μας έχουν μεγάλη σημασία και έχουμε εφαρμόσει όλα τα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού μας καθημερινά. Χρησιμοποιούμε προϊόντα και πρωτόκολλα καθαρισμού, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αποτελεσματικά κατά των ιών. Με συνεχείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού μας ανταποκρινόμαστε στα νέα πρότυπα που έχει θέσει ο COVID -19 για την ευημερία μας στο εξής!

Κοινόχρηστοι χώροι

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους.

Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα με πυρετό ή συμπτώματα COVID-19. 

Καθημερινά, πραγματοποιείται καθαρισμός και απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με αυξημένη συχνότητα.

Αντισηπτικά έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του ξενοδοχείου. 

Το ξενοδοχείο μας παρέχει όλο τον υγειονομικό υλικό (μάσκες, γάντια κλπ) στο προσωπικό σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Γίνεται εκπαίδευση του συνόλου του προσωπικού μας, όπως και συνεχής ενημέρωση με βάση τις νέες εξελίξεις όσον αφορά τον COVID-19 και αντίστοιχες ενέργειες.

Υπάρχουν ειδικές σημάνσεις στους κοινόχρηστους χώρους, ειδοποιώντας τους επισκέπτες να διατηρούν την κοινωνική απόσταση.

Ο χώρος της πισίνας είναι για την αποκλειστική  χρήση όσων διαμένουν στο συγκρότημα.

Οι ξαπλώστρες και τα καθίσματα έχουν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένες αποστάσεις οι οποίες πρέπει να τηρούνται.  

Υπηρεσία υποδοχής

Η εξυπηρέτηση της υποδοχής γίνεται και σε εξωτερικό υπαίθριο χώρο. 

Για τη μείωση της αναμονής στην άφιξη δίνεται η δυνατότητα on line check in με συμπλήρωση φόρμας στοιχείων ηλεκτρονικά πριν την άφιξη του πελάτη.

Διεύρυνση διάρκειας check-out και check-in μεταξύ των διαμονών (check out μέχρι τις 11.00 πμ και check in από τις 3.00 μμ). Η μεταβολή αυτή της χρονικής διάρκειας που μεσολαβεί μεταξύ κάθε check in και check out είναι υποχρεωτική για να διασφαλίζεται ότι μεταξύ διαφορετικών πελατών το δωμάτιο καθαρίζεται και απολυμαίνεται επιμελώς, καθώς και ότι ακολουθείται επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου.

Δωμάτια

Πρωτόκολλα πρόληψης, υγιεινής και καθαριότητας εφαρμόζονται για τον καθαρισμό των δωματίων με ιδιαίτερη προσοχή στις επιφάνειες και τα αντικείμενα υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή.

Σε όλες τις κατοικίες έχουν τοποθετηθεί απολυμαντικά χεριών.

Πραγματοποιείται, αυστηρός καθαρισμός μετά την αναχώρηση του επισκέπτη και πριν από την επόμενη άφιξη.  Για το λόγο αυτό το αργότερο check out είναι στις 11:00 και το νωρίτερο check in στις 15:00.

Πρωινό /Café Nissia

Tο πρωινό σερβίρεται σε μπουφέ στο Café Nissia σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπονται λόγω Covid-19. 

Εναλλακτικά μπορεί να σερβιριστεί continental πρωινό στην κατοικία του πελάτη κατόπιν παραγγελίας από την προηγούμενη μέρα. 

Μένουμε Ασφαλείς! ❤️
Άλλα νέα:
Newsletter
Ας κρατήσουμε επαφή!

Eγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα και τις προσφορές μας!